Skip Navigation Linksخانه >> اخبار معاونت >> مشاهده کامل اخبار
اردوی کوهنوردی- آبعلی 94/12/6

کانون کوهنوردی اسپهبد دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در روز پنج شنبه 6/12/94 به مناسبت روز مهندس اردویی به مقصد آبعلی از توابع بخش رودهن شهرستان دماوند ( ارتفاع 2034 ) با حضور حدود 45 دانشجوی پسر برگزار گردید.این شهر دارای پیست بین المللی آبعلی بوده و این اردو به منظور تفریح و شادابی هر چه بهتر دانشجویان تدارک دیده شد.

دانشجویان در این اردو به ورزش اسکی و تیوپ سواری پرداختند.مفتخریم که توانستیم فضای شاد و مسرت بخشی را برای تفریح دانشجویان فراهم کنیم.

شایان ذکر است کوهنوردی یکی از رشته های برتر ورزشی می باشد که به دور از هیاهو و سر و صدای جوامع شهری به انسان می آموزد که در محیط پاک , سرسخت و زیبای کوهستان چگونه پرورش یافته و زندگی کنند.به علاوه باعث تقویت قوای جسمانی  و پرورش روح و روان آدمی می شود و از بروز افسردگی , پیری زودرس , بیماری های قلبی و عروقی , فشارخون , دیابت و چاقی پیشگیری می نماید.

سید موسی موسی پور به عنوان سرپرست گروه در این اردو حضور داشت.

گفتنی است مهران محمدزاده دبیر کانون کوهنوردی اسهبد دانشگاه می باشد.

تاريخ ارسال : 10:10:51 15/12/1394

Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left
و سایر اخبار...
 بازارچه خیریه غذا 1394/12/3 توسط کانون خیریه مرحوم نوشیروانی برگزار شد.
 دومین نشست شورای مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌های منطقه 2 کشور در دانشگاه
 فراخوان بخش مسابقه دومین جشنواره فیلم و تئاتر
 دومین جشنواره فیلم و تئاتر دانشگاه؛ 17 و 18 اسفند 1394
 آغاز طرح ((آموزش نماز فصیح عربی با لحن نبوی))
 افتتاحیه‌ی جشنواره سراسری قرآن و عترت
 کانون خیریه مرحوم نوشیروانی برگزار می کند: بازارچه غذا به نفع کودکان مبتلا به بیماری های خاص 94/12/3
 کانون خیریه مرحوم نوشیروانی برگزار می کند- جشن مهربانی
 تقدیر از برگزارکنندگان یازدهمین دوره مسابقات ملی رباتیک
 اجرای زنده مستند تلویزیونی از لاک جیغ تا خدا
  از سوی کانون ریحانه دانشگاه کارکاه های آموزشی ازدواج و تحکیم بنیان خانواده ویژه خواهران دانشجو برگزار گردید
 بازدید از خانه نیما یوشیج در زادروز آن شاعر فرهیخته
 برگزاری بازارچه خیریه غذا به نفع کودکان مبتلا به سرطان توسط کانون خیریه نوشیروانی
 تمدید مهلت ارسال آثار جشنواره رضوی در دو بخش مقاله نویسی و نوای رضوی
 برگزاری اردوی جهادی بسیج خواهران دانشجویی در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل
Design By : NIT Programming Group
Copyright © 2012 Babol Noshirvani University of Technology. All rights reserved.
معاونت فرهنگی و اجتماعی - دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل
تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل است